slpod1

SLIMLINE SAUNA POD SlimLine ponuja povsem drugačno, novo izkušnjo izgube odvečnih kilogramov. Predstavlja kombinacijo različnih sodobnih patentiranih tehnologij, združenih v sistem za nego telesa »vse v enem«. SlimLine komora zagotavlja učinkovito in celovito rešitev za pospeševanje metabolizma vaših strank, na ta način bi se znebile odvečnih kilogramov in na naraven način želeno telesno težo tudi obdržale. SlimLine zagotavlja zadovoljstvo in uspeh, ker predstavlja pravo rešitev za tradicionalne probleme povezane s prehrano – diete nimajo dolgoročnih učinkov, če se ne poskrbi za izboljšano delovanje metabolizma in nižji indeks telesne teže. V kombinaciji z normalno, uravnoteženo prehrano, fizično aktivnostjo, deluje SlimLine komora hitro in zagotavlja odlične rezultate, saj poskrbi za boljše izgorevanje kalorij in stimulacijo metabolizma, indeks telesne teže pa se trajno zmanjša po določenem časovnem obdobju.

Tehnologija za izgubo odvečnih kilogramov:

 • HEAT – OXYGEN – LIGHT (H-O-L) teorija/Teorija o sinergiji toplote, kisika in svetlobe. Omogoča izgubo odvečnih kilogramov s stimulacijo metabolizma.
 • Tehnologija na principu delovanja toplotne prevodnosti/IR toplotno suho zračenje.
 • Tehnologija na principu delovanja kisika.
 • Tehnologija na principu LED sistema.
 • Tehnologija na principu masaže in vibracij celega telesa.

 

 

NA KAKŠEN NAČIN SLIMLINE POVZROČI IZGUBO TELESNE TEŽE?

 

 1. Stimulira bazalni metabolični indeks
 2. Zmanjšuje in vrača optimalni indeks telesne teže
 3. Izgorevanje kalorij in maščob indeksa telesne teže
 4. Detoksikacija in čiščenje organizma
 5. Izboljšuje učinkovitost kardiovaskularnega sistema
 6. Vibracijska masaža celega telesa
 7. Aromaterapija
 8. LED sistem stimulira cirkulacijo in aktivira obnavljanje celic

 

 

slpod2

KEMIČNI PROCES – IZGUBA TELESNE TEŽE

SlimLine spodbuja cirkulacijo hormona leptina v krvi, ki spodbuja hipotalamus zaradi mišične aktivnosti simpatičnega živčevja. Maščobne celice izločajo hormon leptin, ki nato kroži v krvi v razmerju, ki je sorazmeren z deležom maščobe telesne teže. SlimLine omogoča povečano izgorevanje maščob in ustvarja močnejšo cirkulacijo leptina. Nedavno odkrit hormon leptin, preko svojih receptorjev v hipotalamusu, vpliva na preprečevanje in zmanjševanje vnosa hrane v organizem in na povečano porabo energije.

S tem, ko se telo v SlimLine komori segreva, se bazalni metabolični indeks dvigne za 6%z vsako povišano stopinjo telesne temperature. Tako stimulirani bazalni metabolični indeks pripomore k močnejšemu izgorevanju kalorij. SlimLine kontinuirano pospešuje počasen metabolizem vse dokler ne začne organizem zniževati indeks telesne teže (primarni vzrok debelosti).

SlimLine, nova, celovita naprava za izgubo telesne teže je kombinacija različnih tehnologij za izgubo telesne teže in povečanega delovanja metabolizma, s tem povezano je izgorevanje kalorij in stimuliranje bazalnega metaboličnega indeksa in indeksa telesne teže.

ZAGOTOVITE VAM IN VAŠIM STRANKAM NAJBOLJŠE TA HIP!

slpod3

IZGUBA TELESNE TEŽE

Toniranje in lifting

Učvrstitev tkiva

Detoksikacija organizma

Stimulacija metabolizma

 

ODPRAVLJANJE ZNAKOV

STARANJA

Hiperpigmentacija

Starostne pege

Zmanjšanje gubic

Reformacija kolagena

Stimulacija elastina

 

DERMATOLOŠKI UČINKI

Akne

Zmanjšanje brazgotin

Rosacea