iSMART TEHNOLOGIJA

Prednastavljeni programi zagotavljajo vrhunske rezultate. Usklajene kombinacije multi-tehnologije so namenjene hujšanju, liftingu, zategovanju tkiva, odpravi celulita in izločanju maščob. Sinergija štirih tehnologij tako daleč presega ostale konkurenčne tehnologije na trgu. Zakaj? Ker tehnologije delujejo tako, da se med seboj dopolnjujejo. Če boste na primer kavitacijo nadgradili še z vakuumom je učinek še hitreje dosežen.

 Več kot 100 prednastavljenih programov!

ULTRAZVOČNA KAVITACIJA

Uporaba ultrazvočne kavitacije je bila preteklo leto med najbolj iskanimi tretmaji pri nas. Edinstvena je zaradi neinvazivnega zdravljenja debelosti (prekomerna telesna maščoba) in oblikovanja telesa. iSHAPE ima tudi pretvornik, ki oddaja zvočne valove različnih frekvenc in intenzitet, da se olajša odstranitev maščobnih celic pri različnih globinah plasti kože.

Tripolarna RADIOFREKVENCA

Radiofrekvenca proizvaja toploto, ki se aplicira v različne globine dermisa, odvisno od nastavitve parametrov in uporabe nastavkov. S tem RF povzroči takojšnje krčenje kolagena in dolgoročno kolagensko regeneracijo.

VAKUUM + bipolarna RF + LED

Vključuje vakuum za specialno obravnavo različnih tretmajev, npr.: zategovanje kože, odprava gub, pomladitev kože, lifting, odprava celulita, tudi stimulira in aktivira. Zakaj? Ker vakuum zagotavlja optimalno metodo za povečanje pretoka krvi in limfe, s tem pa poskrbi za izboljšano zdravje tkiva in zmanjšanje oteklin in zastojev. Poleg tega lahko vakuumsko obdelavo kombiniramo z rdečo LED svetlobo, ki deluje v razponu 620 – 670 nm in prinaša dodano vrednost vsem tretmajem, saj je dokazano učinkovita anti-aging storitev.

iSHAPE za:

  • Hujšanje in oblikovanje postave
  • Uničenje maščobnih celic
  • Odpravo celulita
  • Zategovanje in lifting kože
  • Pomlajevanje kože

trio_ishape